احمد مشاعی روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا، برگزاری نمایشگاه های اختراعات و ابتكارات را دارای دو هدف عمده توسعه انگیزه و قوه ابتكار در كشور و ارائه راهكارهای مناسب برای پیشرفت دانست و افزود: داوران این نمایشگاه ها نیز باید دارای تجربه های مناسب در این زمینه ها باشند.
وی داوران حاضر در نمایشگاه اختراعات و ابتكارات شمالغرب كشور را دارای تجربه های بالا در ارزیابی اختراعات و سنجش طرح های ابتكاری دانست و گفت: این استادان هر یك در زمینه تخصصی خود صاحب نظر هستند و بر اساس تجربیات موجود، می توانند طرح ها را به خوبی ارزیابی كنند.
مشاعی سطح این نمایشگاه را خوب ارزیابی و اظهار كرد: با كاربردی شدن طرح های ارائه شده در نمایشگاه اختراعات و ابتكارات شمالغرب كشور، می توان شاهد نتایج مثبت حركت در مسیر درست نظام اسلامی به سوی فناوری بود.
عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس، كاربردی تر شدن اختراعات را نشاندهنده یافتن مسیر موفقیت توسط مخترعان دانست و گفت: هرگز نباید انتظار داشت كه برای رسیدن به موفقیت می توان حركتی جهشی داشته و به یكباره به اهداف مورد نظر دست یافت.
به گفته وی، حركت آرام و آهسته و متداوم بهترین راهكار برای دستیابی به نتایج مستمر در مسیر موفقیت و فناوری است.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، اولین نمایشگاه اختراعات و ابتكارات شمالغرب كشور 'كوهساران' با حضور 147 طرح از 23 خرداد با حضور چهار استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و زنجان آغاز به كار كرد.
این طرح ها پس بررسی الكترونیكی توسط استادان برجسته كشور، برای حضور در این نمایشگاه انتخاب و در مرحله نهایی داوری حاضر شدند.
پس از اعلام نهایی ارزیابی داوران، صاحبان طرح های نمونه، علاوه بر برخورداری از امتیازات بلاعوض پژوهانه بنیاد نخبگان به مبلغ 30 الی 50 میلیون ریال، می توانند از تسهیلات نظام وظیفه مختص نخبگان استفاده كنند.
7319/522/ 1645